Toalettveske

Tildligere i juni lagte jeg denne toalettvesken. Den er laget i bomullstoff tildastoff både utenpå om inni, vliselin, blonde og bilde. Alt er kjøpt på Panduro Hobby. Jeg ser etterpå at det muligt kunne være en fordel å stryke bilde på et ensfarget stoff først, men det var nå litt søtt slik det ble også.

Denne var en gave, men skal sy en til meg selv så snart jeg er ferdig med kjolen min. Det store prosjektet nå er nemlig å sy meg en kjole i chiffon i pudderrosa(<3). bilde kommer når den er ferdig:))

Ellers har jeg fått mange bestillinger på brødposer, bukse, babysko, puter osv. det er kjempekjekt! Gleder meg til en tur innom stoff og stil i sommer hvor jeg skal kjøpe meg mye fine stoffer og mye lin.

På strikkefronten holder jeg fremdeles på med mariusgenseren min, men er snart ferdig:D Etter en kjempekoslig strikkekveld i går, strikking hos farmor i dag og strikkekveld i morgen blir nok genseren ferdig denne uken (håper jeg). Etter denne begynner jeg på Marius-hettejakke til min lillebror som ikke er så liten, men veldig lang og tynn. Jeg skal strikke bolen og hetten, mens kjæresten hans, Ida, skal strikke armene. Godt samarbeidsprosjekt blir det:) Den skal strikker i Drops sitt merinoull (mest fantastiske garnet ever!!) i koksgrått, hvit og lysegrått. Blir fint:)2 kommentarer

vibeke ellefsen

28.jun.2011 kl.21:09

Kjempefin! Sko ønska eg o konne lagt sånne fine ting.. Du e så flink! glede meg t campingtur:)

Kristin

28.jul.2011 kl.18:14

knallflotte!å tenk at eg e den heldigge eigaren av den!!;)

Skriv en ny kommentar

brittalise

brittalise

22, Karmøy

Jeg går mitt andre år på førskolelærerstudie ved universitet i Stavanger. Ellers er jeg veldig glad i håndarbeid og ville lage denne bloggen for å huske alt jeg lager=) håper også den kan inspirere deg! Jeg lager linputer, brødposer og vogntepper for salg. Er du interessert send en mail til britt_alise@hotmail.com eller ring 91716039.

Kategorier

Arkiv

hits